Resultaten voor tattoo shop breda centrum

 
tattoo shop breda centrum
Vintage Tattoo Studio. gun_tattoo. makeup.
Wijda is bij ons sinds 2015. Bekijk haar werk ook eens op haar eigen facebook en instagram pagina. Andy is een professionele tatoeëerder die is gespecialiseerd in realisme, portretten en japans. Diana is onze assistente sinds 2010. Zij regelt de agenda, voorraad en het schoonhouden van onze shop. Met een goede sfeer bedankt en tot de volgende keer." Voor" een mooie portretten tattoo moet je hier zijn." Zeer nette en goede tattoo shop. Rob van de Sande. Vintage Tattoo Studio Adres Baliendijk 40 4816GE Breda KvK Breda nr.
Welkom Rising Bastards.
Traditionele Japanse Tattoos. Zoals de meeste nu al weten is onze Bastard Datu elke jaar weer bij ons in de shop aanwezig. voor zijn guest spot! Datu aka Horigen 2 is een specialist in het zetten van Japanse. Tattoos, na 13 jaar meelopen te hebben heeft hij nu zijn officiële Titel gekregen; Horigen 2. Wil jij een echte originele en op een traditionele manier gezette japanse tatoeage? Kom dan naar onze tattooshop! Onze gastartiest uit JAPAN die is vanaf 20 juni tot 12 juli weer bij ons in de. Wil jij een echte traditionele japanse tattoo? Kom dan snel naar onze tattooshops in nijmegen en reserveer een plek bij.
9 x de mooiste creaties van Bredase tattoo artists indebuurt Breda.
A post shared by Mars Tattoo @mars.tattoos on Jun 25, 2018 at 746am: PDT. Some filler eye eyetattoo andydavies tattoos tattoo breda netherlands vintage vintagetattoostudio tattooartist tattoomachine tattooink shop tattooing tattoocommunity tattooaddict inkaddict ink vintagetattooshop artist inkaddicts inkworld inklover balmtattoo.
Wil je een tattoo laten zetten, dan heb je in Zeeland mogelijkheden zat Algemeen pzc.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Alarm. Pijlen. Pijlen. Facebook. Quote. Pij
Wil je een tattoo laten zetten, dan heb je in Zeeland mogelijkheden zat. VLISSINGEN Goes, Vlissingen en Middelburg tellen per inwoner méér tattooshops dan Amsterdam. Redactie 09-10-16, 2147: Laatste update: 1353: Bron: pzc. Delen per e-mail. Stuur mij een kopie. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing. Het aantal tattoostudio's' in Zeeland is in vier jaar tijd fors toegenomen. In 2012 gaf het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid LCHV 15 vergunningen uit, dit jaar 31. Goes is Zeeuws koploper met één shop per 7442 inwoners, daarna komen Middelburg en Vlissingen.
Ink Story Tattoo Shop Utrecht Creating Stories for Life.
Het plaatsen van een tattoo is als het aandoen van een sieraad die nooit te verliezen is. Het voelt als rebellie en onderscheiding en elke lijn die over jou lichaam getrokken wordt is uniek. Het is een nieuwe start dat een fysiek of emotioneel litteken kan vieren of bedekken. Een tattoo is een herinnering of verhaal aan iets of iemand en onze ervaren tatoeëerders blazen leven in die herinnering. Bij Ink Story Tattoo Shop is het plaatsen van een tattoo als het creëren van een verhaal voor het leven! Welkom bij Ink Story Tattoo Shop! Wahan Grigorian is behalve de man achter Ink Story Tattoo Shop, ook een gepassioneerde tatoeëerder met ruim 10 jaar ervaring in het vak. Een favoriet van hem zijn realistische tattoos. BEKIJK ZIJN WERK. Martin van Duivenbode MVD is al enkele jaren tatoeëerder van beroep. In 2017 voegde Wahan hem toe bij het team van Ink Story Tattoo Shop. Martin is gespecialiseerd in lettering en chicano! BEKIJK ZIJN WERK. INK STORY UTRECHT. Dé Tattoo Shop in het centrum van Utrecht.
De beste tattooshops van Amsterdam op een rijtje Amsterdam Studentenstad.
Tegenwoordig is dit helemaal niet meer het geval en hebben een heleboel verschillende mensen een tattoo. Zo ben ik ook een sleeve begonnen, wat mij een mooie aanleiding leek om te checken wat de beste tattooshops van Amsterdam zijn. En dit zijn er nogal wat! Bij het laten zetten van een tattoo, is het altijd aan te raden om de juiste tattoo artiest te vinden. Elke tatoeëerder heeft namelijk een eigen stijl en specialisme. Ink District heeft naast de vaste tattoo artiesten, ook regelmatig guest artists. Dit zijn artists soms uit het buitenland die een dag of drie aanwezig zijn in de shop om hun talent te benutten.
Bunker Tattoo Stappen Shoppen Breda.
29 januari 2016, 1804: Bunker Tattoo. Inkt, voor een gezonde dosis creativiteit en kunst. Bij Bunker streven ze naar perfectie, door het creëren van de perfecte omgeving voor gasten entattoeëerders. Een plek van creatieve exploratie en ei. In de buurt. Eetcafé Publieke Werken. Een biertje, een wijntje of één van onze prachtige whiskies. Bij ons is het altijd gezellig in het café. In het restaurant kunt u gezellig lunchen of. Sint Annastraat 12, Breda. Oostelijke binnenstad: Sint Annastraat. De Sint Annastraat is een bijzonder leuk straatje in het centrum van Breda.
Tattoo Lounge Breda.
Tattoo Bob The Legendary Tattoo shop.
Onze shop is in het bezit van een vergunning van de GGD en werkt volgens de strenge hygiënische richtlijnen. Uw tatoeage wordt op professionele wijze door ons team aangebracht. Een piercing is een populaire versiering van de huid. Al onze piercings worden geplaatst door een professionele mannelijke of vrouwelijke piercer. Het zetten van een piercing vindt plaats in een aparte behandelruimte. Bij het plaatsen van een piercing hanteren wij altijd strikt de hygiënerichtlijnen van de GGD en werken wij volledig steriel en hygiënisch. Bij Tattoo Bob kunt u ook terecht voor Permanente Make-Up PMU. Tattoo Bob was de eerste in Nederland die PMU deed.
Tattoo Breda Tattoo Shops in Breda vergelijken!
Deze week mijn eerste tatoeage bij Bunker laten zetten op aanraden van een vriendin. Relaxte sfeer in de shop, leuke artists en het eind resultaat is prachtig. Als er ooit nog meer tattoos komen worden die zeker weer bij bunker gezet! Triangulum Nigrum Tattoo. Annastraat 12 4811XK Breda Noord-Brabant. Chok Di Tattoo Breda.
Tattoo Uden.
Sawadee beste bezoeker. Bij Irie Ink Tattoo kun je terecht voor alle denkbare stijlen in alle kleuren en maten. Maar wat onze tatoeages zo bijzonder maakt is het feit dat ik al jaren lang gespecialiseerd ben in Thai-Style Sak-Yant en Yantra tattoos. We ontvangen veel klanten uit heel Nederland en Europa in onze gezellige shop. Na jaren lang in Thailand gewoond te hebben en de Thaise art en de Sak Yant tattoos van de monniken bestudeerd te hebben, hebben we deze stijl naar Nederland gebracht. Waarna wij succesvol aan de slag zijn gegaan. Dit vol passie en liefde voor de Thaise tattoos. Na jaren lang tattoo conventies gedraaid te hebben in Nederland en wereldwijd hebben we onze shop uiteindelijk gevestigd in Breda. Professionele tattoo artiesten, gespecialiseerd in custom werk. De 1 tattoo studio met ervaren top-artiesten. Midden in het centrum van Breda. Voor elke tattoo style. Waar hygiene en klantvriendelijkheid op de eerste plaats staan. Tattoo Breda: Torenstraat 23, 4811 XV Breda. Open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 1300: tot 1900.: Zaterdag en zondag van 1200: tot 1800.: Copyright Irie-Ink-Tattoo 2015 2020 Thai-Style Sak-Yant Traditional Dotwork Mandala Sanskrit Tattoo's.'
Exclusive Ink Breda The tattoo shop of Breda.
Exclusive ink, De tattooshop van Breda. Exclusive Ink is een moderne tattooshop gevestigd op een steenworp afstand van het centrum van Breda. Binnen onze muren beschikt elke artiest over een hoge dosis ervaring en een compleet eigen stijl. Hierdoor kunt u dan ook voor elke soort tattoo bij ons terecht. Een hygiënische werkwijze, kwaliteit van ons product en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel! Neem contact op! Maak gelijk een afspraak! Maak een afspraak! Maak kennis met de artiesten van Exclusive Ink Breda! Tattoo artist / Owner. Boris, mede-oprichter van Exclusive Ink heeft jarenlange ervaring met tatoeëren en is voornamelijk bezig met realisme, semi-realisme en black and grey tattoos. Tattoo artist / Owner. Tommy, mede-oprichter van Exclusive Ink staat bekend om zijn fijne stijl en vaste hand. Tommy is gespecialiseerd in mandalas, dotwork en geometrische tatoeages. Ren is een geboren kunstenaar, allround tatoeëerder en ware specialist in old-school, color work, Polynesische en Maori tattoos. Gijs is een nieuwe creatieveling in het vak maar houdt zich al jaren bezig met designen. Gijs is erg goed in het combineren van zijn unieke designs met old-school artwork. Thijs is actief als floormanager binnen de shop en is beginnend tattoo artiest.

Contacteer ons