Resultaten voor tattoo shop tilburg prijzen

 
tattoo shop tilburg prijzen
Wie zijn wij.
Wij ontvangen dagelijks zoveel e-mail met vragen om hulp, advies of eerste hulp bij zorgelijke klachten na het laten zetten van een piercing bij een tattoo shop of schoonheidssalon dat wij niet in staat zijn deze allemaal persoonlijk te beantwoorden.
www.finelinetattoo.nl home.
Betalen is contant, omdat alle artiesten bij finelinetattoo zelfstandig zijn, is het tot nu toe nog niet mogelijk om te pinnen in de shop. Houd hier rekening mee. Een tattoo nemen doe je niet zomaar daarom vinden wij het erg belangrijk om je te woord te staan bij de vragen die ontstaan wanneer je besluit om de stap te nemen.
Prijzen Henna Painting Producten.
Black en Glitter Tattoo Sjablonen. Sjablonen Harten en Liefde. Sjablonen Chineese Tekens. Opleidingen / Workshops. Workshop Henna Painting. Workshops Evenementen / Scholen. Henna Tekenles privé. Henna Tekenlessen 3 weken. FESTIVAL AGENDA 2020. Henna Kinderfeestje Verjaardag. Prive Henna zetten. Vragen en antwoorden. Wat voor een kleur heeft Henna? Bestaan er verschillende kleuren henna? Wat is Black Henna?
Home.
Private Tattoo kenmerkt zich in het feit dat er geen andere toeschouwers in de privé studio aanwezig zijn zodat wij alle aandacht aan jouw ontwerp en tatoeage kunnen besteden, wij werken dus alleen op afspraak en zijn geen inloopstudio. Om misverstanden over prijzen te voorkomen, worden er zoals bij de meeste studio's, ook bij ons geen prijzen telefonisch doorgegeven.
Tribal Trading.
Video's' Circus of Madness. In onze studio in Tilburg worden dagelijks op afspraak, prachtige tattoos gezet door Cliona, Merel, Frankie, Ankie en onze gastartiesten. kom gerust eens langs om ons artwork te bekijken. Voor een piercing door een echte specialist, moet je bij Tribal Trading zijn. Onze studio is GGD goedgekeurd en in het bezit van de nodige vergunningen. Onze piercer is zeer ervaren! Shows en events. Tribal Trading staat bekend om haar extravagante piercingshows en unieke tattoo stijlen, dus wij zijn vaak te vinden op grote conventies en shows.
Tattoo-shop Tilburg De Telefoongids.
Tattoo, piercing en bodyart. Piusplein 22, 5038WL, Tilburg. 06-29473802 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens Bloemetje sturen. Tattoo Shop One Ink. Ringbaan-Noord 378, 5046AG, Tilburg. 06-24799122 Toon nummer Plan route KvK-gegevens Bloemetje sturen. 14 resultaten binnen een straal van Tilburg. Tattoo, piercing en bodyart.
Tattoo Shop Tilburg WhiteDog realistische tattoo bekijk werk!
Wil je informatie of boeken. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken en onze aandacht volledig bij onze klanten te houden kun je de tattoo shop het beste even een WHATSAPP sturen via de button of direct online je dag en sessietijd boeken in de agenda van de betreffende artist. Bij het boeken kun je aangeven wat je wensen zijn. Je kunt dan aangeven: de stijl, plaats van de tattoo, de grootte en de kleur. Uiteraard ontvang je van ons een bevestiging en alle benodigde info ter voorbereiding. Je kunt ook eenvoudig via WHATSAPP BOEKEN. WHATSAPP NR 31644436361. Geen cash geld aanwezig! Vragen of wensen. maandag 1000: 1800: uur. dinsdag 1000: 1800: uur. woensdag 1000: 2100: uur. donderdag 1000: 1800: uur. vrijdag 1000: 1700: uur. zaterdag 1000: 1700.: 31085 130 84 65. 06 44 43 63 61. 5094GJ Lage Mierde. net onder Tilburg, GRATIS parkeren voor de studio.
Blackbear Ink Home.
Welkom bij BlackBear Ink, de plek waar de creatieve geest op de vrije loop gaat en waar kwaliteit en originaliteit hoog in het vaandel staan. Wat begon bij de passie van twee jonge mensen is nu uitgegroeid tot een brand identity in het hart van Eindhoven en Utrecht. Op onze website vind je alle informatie over ons werk, tattoos, piercings, de studio en meer. Heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. De beste tattoo is er een die jouw statement perfect belichaamt.
The Tattooist Tilburg Ervaringen en Foto's.'
Diana van den Bos: Deze tattoo is gezet door Bart en ik ben er super blij mee, ik moet nog wel terug voor wat kleine verbeteringen maar ik heb meerdere tattoos door Bart en Frank laten zetten en allemaal even mooi en strak. Tattooist Tilburg is een top zaak met een goede service, dus wil je een tattoo ga hier naar toe. Uitstraling van de studio. Guus van de sande: Ieder kan lullen wat ze willen, er is maar 1 shop in tilburg, die ver boven de rest uitsteekt en dat is de TATTOOIST, waarom, ze luisteren, begeleiden, adviezeren, denken met je mee, nemen de tijd voor je.hebben, van hun hobby hun beroep gemaakt, werken met hart en ziel, niet om zo snel mogelijk geld te maken, maar om de klant een mooie tattoe te geven, gezet met passie voor het vak.
Franky's' tattoo tatoeëren laseren.
Bij Franky's' Tattoo Shop wordt gewerkt naar de regels en maatstaven van de GGD en Keuringsdienstvanwaren. Voor meer informatie kunt u het beste langs komen of bellen. T: 06 40 35 02 00. Proudly powered by Jixawstudio. Franky's' tattoo tatoeëren laseren.
piercing studio Tilburg dodeka body art tattoo studio.
Dodeka is een tattoo en piercing studio gelegen aan het Paletplein in Tilburg. De shop draagt een zeer verwelkomende en gastvrije sfeer met zich mee en is daarnaast op een nette en moderne manier aangekleed. Daarnaast vinden wij het belangrijk om zo milieu bewust mogelijk te werk te gaan.
Internationaal PMU Permanente make-up stylist in Tilburg.
Een VIP-behandeling, direct nadat de salondeuren weer open mogen. PMY is een blijvend leuk kado om te krijgen. En zeker ook om te geven! Neem even contact op en we bedenken samen hoe we de verrassing vorm gaan geven. Een after lockdown oppepper. Iedereen wacht op het einde van de lockdown. Geef jezelf of een vriendin nu alvast een after lockdown oppepper kado. Maak alvast een afspraak in mijn salon, en ik verwelkom je direct na de lockdown. Gratis PMU Stijladvies. Stuur me gewoon eens een fotootje van je gezicht. Vertel me jouw ideeen, en ik vertel je de mijne. Ga met het advies ook eens naar een vriend of vriendin, en kijk wat zij jou aanbevelen. Iets moois doen met je uiterlijk begint namelijk altijd met een goed gevoel krijgen hoe dit aan te pakken. Laten we vandaag nog kennismaken., Mila van Glance Inside. 2021 Copyright Salon Glance-inside, Deilstraat 7 in Tilburg / Mila Ermolitskaia / o6 51689046 / Kvk-nummer 74819887.

Contacteer ons