Op zoek naar tattoo shop brabant?

 
tattoo shop brabant
De beste tattoo shops van Nederland Tattoo platform.
De beste tattoo shops van Nederland. Hieronder vind je ons overzicht van goede tot waanzinnig goede tattoo shops. Deze shops zijn bij ons aangemeld voor een bedrijfsprofiel. Na aanmelding is het werk beoordeeld en goedgekeurd. Bij deze shops staat naast de hygiëne ook het uiterlijk van de tatoeages hoog in het vaandel. Deze shops vinden ook dat Quality Matters en steunen ons in de strijd naar kwaliteit. NB: we kijken niet naar stijl en aantal jaren ervaring, maar naar het lijnwerk, schaduwen, verzadiging van de kleuren, professionaliteit en hygiëne! Lijst Grid Kaart. Jouw shop hier? Tattoo Lucky Shot. Veni Vidi Vici Tattoo. Needle Art Tattoo. Clean Solid Tattoo. Chris Ink Tattoo.
Franky's' tattoo tatoeëren laseren.
Skip to content. Welkom bij Frankys tattootatoeëren laseren. Franky's' tatoeages, een begrip sinds 2011. Van jouw idee, naar een schets, naar een tatoeage.Dat is wat Franky doet. Alle tatoeages beginnen als een idee.vanuit een boek, een plaatje of de vrije hand van Franky. Na je eerste gesprek wordt er in overleg een ontwerp gemaakt naar jouw idee. Deze wordt met de hand uitgetekend om je een goed beeld te geven van het eindresultaat. Als u tevreden bent met het ontwerp kunt je een afspraak maken voor de eerste sessie. Maar niet alleen voor tatoeages kun je terecht bij Franky's' Tattoos. Heb je een beschadigde tatoeage of een ongewenste tatoeage? Dan kun je ook hier terecht voor het bijwerken of het weghalen van een tatoeage. Het weghalen van een ongewenste tatoeage wordt door middel van een aantal laserbehandelingen gedaan. Dit alles volgens voorschriften van de GGD en keuringsdienst van waren. Kom gerust eens langs. Heb je een idee, schets of een vraag? Kom dan gerust eens lang in Franky's' Tattoo Shop aan de bredaseweg 130.
Darko's' Oneness Tattooshop Tilburg.
wij zitten je onder de huid! Oneness is Darko Groenhagens tattooshop aan de Telegraafstraat 9a in Tilburg. De crew bestaat uit 3 kunst en tattoogekken.: Darko: Oosters Tibetaans, Japans, Indiaas en Indonesisch en grafisch Comic graffiti en skulls. Pieter: Comic Lettering. Sjoerd: Allround met een voorkeur voor Japanse tattoos van handformaat. Een unieke tatoeage laten zetten. Iedereen heeft zijn of haar specialiteit. Zo krijg je de mooiste tatoeage in jouw favoriete stijl. Elke tattoo die we bij Oneness zetten is uniek. Tegenwoordig zowel inloopshop als prive studio. Waar we in het vorige pand alleen op afspraak werktenkun, je tegenwoordig ook gewoon binnen lopen voor informatie of het maken van een afspraak. Is het rustig en wat je wil is niet heel groot dan kan het best zo zijn dat je tatoeage ook meteen gezet kan worden. PieterVincent, en Sjoerd zitten aan de open kant te werken tegenwoordig. En Darko heeft de sfeer van de oude shop weer weten te vangen aan zijn kant in de prive studio.
Tattooshop zit fijn op bedrijventerrein Kraaiven, maar moet weg van gemeente Tilburg bd.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Locatie. Pijlen. Pijlen. Pijlen
Achter de Schermen. Ashwin Samuels zet een tattoo bij een klant in zijn Tilburgse studio. Tattooshop zit fijn op bedrijventerrein Kraaiven, maar moet weg van gemeente. TILBURG Hij zit er drie maanden en heeft alles op orde. Het gaat goed met Ashwin Samuels, tatoeëerder met een eigen stijl.
Home MyPreciousInk.
Fantastische kunstwerken die prachtigevertaald worden naar een tattoo Er word goed naar je geluisterd wat je wensen zijn en alles gaat in goed overleg. De sfeer is gezellig en huiselijk. Ryan Van Limpt. Leuk om daar te zijn. Super tattoo shop!
Wie ben ik Tatoeage Piercing Ontwerp Tattoo Shop Cheyenne.
Renata Van Rossum raadt Tattoo Shop Cheyenne aan. Begin deze maand 2 nieuwe tattoos laten zetten. Ik was op zoek naar een vrouwelijke tatoeage artiest vanwege de plaats op m'n' lichaam. Via algemene tattoo website bij Nienke terecht gekomen. 2 afspraken gemaakt. Eerste om ontwerp te bepalen. Prima service om zo je persoonlijke wensen en kleuren door te spreken en gelijk op maat uit te werken. Tweede afspraak om de tattoos te zetten. Nou gewoonweg prima. Relaxt en 2 uur later fantastisch resultaat, precies zoals ik in gedachten had.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
7 x bekende tattoo shops in Tilburg indebuurt Tilburg.
Ja, ook die hebben we veel in Tilburg: tattoo shops. Net als bijvoorbeeld kappers en snackbars, vind je op bijna elke hoek van de straat wel een zaak waar de meest uiteenlopende tatoeages worden gezet. Wil jij weten waar je een mooie tatoeage kunt laten zetten?
Tattoostudio in Den Bosch DB Ink.
Hij is gespecialiseerd in realistische tattoos en cover-ups. Bij DB-ink ben je altijd welkom voor een kopje koffie of om je vragen te stellen. Laat je een tattoo zetten, sta dan stil bij alle opties. En vraag ons vooral om advies. We zijn er voor je. Tot in onze shop? Haarscherpe tattoeage door een tattoo-artiest in hartje Den Bosch.
Bunker Tattoo kwaliteit tatoeages kwaliteit tatoeages, te leren en te delen.
Kom daarvoor dus langs in onze tattoo shop. Dinsdag 1000: 1800.: Woensdag 1000: 1800.: Donderdag 1000: 1800: uur. Vrijdag 1000: 1800: uur. Zaterdag 1000: 1800.: Neem contact op met ons. Vindt u ons. Verbinding met ons. Annastraat 12A 4811XK Breda Nederland. 31 0 76-514 18 90. Copyright alle rechten voorbehouden 2015.
Tribal Trading.
Nieuwe talentvolle artiest en leuke gastartiesten, ik zou zeggen goed bezig Tribal Trading. Lisa van Schapendonk. Het laatste piercing en tattoo nieuws. Shop weer geopend op 11 mei. Door: Info@tribaltrading.nl op 07-05-2020 om 1039.: Tattoo alleen op afspraak, ook het bespreken van een tattoo kan alleen op afspraak, bel ons hiervoor op 013-5802292.
Tattooist Tilburg.
Tattoo by Bart. Tattoo by Bart. Tattoo by Bart. Tattoo by Bart. Tattoo by Bart. Tattoo by Frank. Tattoo by Frank. Tattoo by Frank. Tattoo by Frank. Tattoo by Frank. Kunnen we bij u in de winkel betalen met pinpas?

Contacteer ons