Meer resultaten voor tattoo en piercing shop

 
tattoo en piercing shop
Body-Piercing / Studio Roos Home.
Maar bel even naar 0318-511780 of stuur een mail naar info@studioroos.nl. Welkom bij Body piercing shop Veenendaal Tattoo Studio Roos. Door onze lange ervaring van ruim 20 jaar bent u in goede en vertrouwde handen om op zeer professionele wijze een piercing of tattoo te laten zetten.
Tattoo Koko-Loko Tattoo en Piercing Dordrecht.
Koko-Loko is een tattoo en piercing studio in het historische centrum van Dordrecht en bestaat sinds 2012. Met meerdere artiesten onder 1 dak zijn wij dan ook een levendige en gezellige studio. Ben je benieuwd naar wie er allemaal werken en wat ze doen? Van links naar rechts: Koko tattoo artiest en shop eigenaresse, S tuart shopmanager body piercer, Joel body piercer helaas niet meer werkzaam bij KokoLoko je kan hem vinden bij Blackbear in Eindhoven, Chris tattoo artiest en helemaal rechts Zina tattoo artiest.
Gnious Ink Tattoo Piercing Tiel.
Op onze site kunt u meer informatie vinden over onze tatoeëerders, piercers, pigmenteerders en hen portfolios. Ook kunt u hier informatie vinden over de naverzorging van uw tattoo, piercing, en/of pmu. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze shop!
Tattoo Dedication Voor tatoeages en piercings in Rotterdam.
Naar de tattoo of piercing shop komen zonder enig idee is geen goed plan en mogelijk een indicator dat je nog niet genoeg hebt nagedacht. Werk samen met de piercer. De meeste mensen hebben een goed gevoel over wat ze willen.
Welkom Rising Bastards.
Teamspeler met minimaal MBO-4 denk en werk niveau. Goede beheersing van de Nederlands/Engels taal, zowel communicatief en schriftelijk. Werkervaring minimaal 1 jaar. Harde werker en sociaal. Overzicht houden in de Tattoo en Piercing shop. Het ontvangen van klanten. Administratie en financiën.
Welkom bij BLOODLINE TATTOO Roosendaal Bloodline Tattoo.
Bloodline Tattoo Piercing. Welkom bij de beste, de mooiste en vooral de klantvriendelijkste tattooshop in de regio. Wij vinden geen enkele tattoo te apart of te klein. Wij vinden het belangrijkste dat je op een relaxte manier uiteindelijk met de tattoo naar buiten loopt waar je al heel lang naar uitkijkt. Bloodline Tattoo opende 2003 zijn deuren en is sindsdien een begrip in de regio. Op Koningsdag 2016 zijn we verhuisd naar de overkant van de straat. De nieuwe shop is groter en mooier.
Home Angel and Demon Tattoo Piercing.
We zijn volledig GGD gecertificeerd voor alle lichaamsbehandelingen en versieringen. Angel and Demon Tattoo Piercing is sinds 2011 gevestigd aan de Voorstraat 47 in Brielle. De salon is prettig en fris ingericht en heeft bij de entree een e xclusief winkelgedeelte.
Tribal Trading.
Wil je een mooie tattoo van dit talent, neem dan zeker even contact met haar op. Ankie Kuis bij Tribal Trading. Door: Info@tribaltrading.nl op 09-11-2017 om 0831.: Ankie Kuis zit elke vrijdag bij ons in de shop. Ankie maakt graag blackwork, grafische tattoos, Ook voor kleine tattoos kan je bij Ankie terecht. Kijk eens naar haar werk en neem contact op met haar of ons als je een afspraak wilt maken. Monster Ink Fest. Door: Info@tribaltrading.nl op 15-09-2017 om 1343.: 6-7-8 oktober zullen wij aanwezig zijn op de beste conventie van Nederland, https//www.monsterinktattoofest.com: 3 dagen zullen wij piercings zetten in onze piercingstand. Tussendoor zullen wij we. Gastartiest Fran Lopez Sanchez. Door: Info@tribaltrading.nl op 08-01-2017 om 0459.: Fran Lopez Sanchez zal in de shop werken van 17 januari tot en met 21 januari. Kijk eens naar het werk van Fran, hij is een oldscool artiest, uit Almeria in Spanje. Fran maakt fantastisch oldscool werk! Neem contact op als je een afspraak met hem wilt. Tribal Trading Tattoo/Piercing. 5025 JL Tilburg.
Openingstijden van Jeroens Tattoo Piercing Shop in Rotterdam.
U zocht: Jeroens Tattoo Piercing Shop in Rotterdam. Hulp nodig met het vinden van Jeroens Tattoo Piercing Shop? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m. Jeroen's' Tattoo Piercing shop. Jacob van Campenplein 31 Rotterdam. Tattoo en Piercing Oldtimer.
East Side Tattoo Piercing Pro, Enschede.
Welkom op de site van East Side Tattoo Piercing Pro. Al meer dan 40 jaar het adres in Twente en omstreken voor een Tattoo Piercing. Gebruik het menu om verder op de site te navigeren. Hier vindt u bijvoorbeeld de gallerijen van de artiesten en informatie over tattoos en/of piercings. Ook zijn de openingstijden van de shop terug te vinden.
Alpha Ink Tattoo Piercingstudio Alpha Ink Tattoo Piercingstudio.
VOOR DE LAATSTE FOTO'S' EN HET LAATSTE NIEUWS, VOLG ONZE FACEBOOKPAGINA! Alpha Ink is sinds jaar en dag dé Tattoo en Piercing studio van Hengelo en omstreken. Wij hopen dat u via deze site een goede indruk krijgt van onze studio en de wondere wereld van Tattoo en Piercings.
Star Ink Tattoo Piercing Chersonissos.nl.
Deze shop bevind zich 200 meter van de haven. Artiesten en ontwerpen. Wij werken alleen met de beste allround tattoo artiesten, dus je kunt bij ons terecht voor alle stijlen tattoos en natuurlijk ook voor cover ups. Ook kunnen wij een ontwerp voor je tekenen gebaseerd op jouw ideeën en wensen. Nederlandse hygiëne en personeel. Wij werken volgens de Nederlandse regels en wetten omtrent hygiëne zodat jouw tattoo of piercing het mooiste souvenir is wat je uit Chersonissos mee zal nemen!

Contacteer ons