Resultaten voor dental

 
dental
Realisaties Kerckaert Dental Equipment.
2018 12 02 12 09 26. Installaties: Finndent / Kasten: Dental Art / Röntgen: Carestream. 2018 12 02 12 01 44. Installaties: Finndent / Kasten: Dental Art / Röntgen: Carestream. 2018 12 02 11 56 58. Installaties: Forest / Stoelen: Tecnodent / Röntgen: Carestream.
Dental SERVICE Buysen Verkoop, onderhoud en herstellen van tandheelkundig materieel Westmalle, Antwerpen.
dental SERVICE buysen BVBA Waterlaet 24 B-2390 Westmalle. GSM: 0479 49 10 80. Welkom bij dental SERVICE buysen. Dental SERVICE buysen is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en het herstellen van tandheelkundig materieel. Zowel de behandelunits als randapparatuur, turbines, hoek en.
Totaaloplossing voor tandartsen online afspraak maken door patiënt Dentalbridge.
Dit laat toe het programma aan te passen aan mijn eigen noden en accenten. Het grote pluspunt is vooral de Dental Bridge agenda. Niet alleen ikzelf kan nu ook vanop afstand online in mijn agenda, ook mijn telesecretariaat heeft volledige toegang.
Dental clinic Demoor, Brasschaat home.
Bij Dental Clinic Demoor kan u terecht voor preventieve behandelingen, zoals poetsinstructie en tandsteen verwijderen, tot uitgebreide behandelingen met kronen, bruggen en wortelkanaalbehandelingen. Met behulp van innovatieve diagnostische materialen, zoals microscoop en Cone Beam CT scan, zijn onze tandartsen in staat om een aangepast mondzorgplan aan u voor te stellen.
Dental Union Alles voor uw praktijk en laboratorium.
Welkom bij Dental Union: leverancier en groothandel voor tandartsen en tandtechnici. Bent u op zoek naar een totaalleverancier voor uw praktijk of laboratorium? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dental Union is al 90 jaar de specialist en groothandel voor dentaal Nederland.
Eki'p' Dental Materiaal voor de tandartspraktijk.
Twee deskundigen in de tandheelkunde, Michel Demarbaix en Philippe Humblet, hebben samen met hun twee zonen de naamloze vennootschap EKI'P' DENTAL opgericht aan de vooravond van Dentex1996. Door de partnerschap, de trouw en de uitzonderlijke groei van PLANMECA, meer dan 1.250 tandartsen en radiologen vertrouwd op EKI'P' DENTAL en er de LEIDER op de Belgische en Luxemburgse markten van gemaakt.

Contacteer ons